Top
 

Arrangementen / Rituelen

Voetjegoed / Arrangementen / Rituelen

Een reis rond de wereld in 14 rituelen.

Een uitnodiging om te ontsnappen op een oneindige reis naar verre landen met de natuurlijke Sol’Esta producten.

 

Keizerlijk China

Voetverzorging en lichaamsmassage.

(+/- 100 min) € 95

Eeuwenoude verzorgingstechnieken met de frisse geuren van Chinese bloemen. Een warm voetbad met bloemen en een esthetische pediure. Tuina Chinois massage en een volledige lichaamsmassage met warme olie.

Japans Ritueel

Gelaatsverzorging en lichaamsmassage.

(+/- 130 min) € 125

Een reis voor de zintuigen naar het land van de reizende zon, Japan. Gelaatsverzorging met Japanse bloemen en een volledige lichaamsmassage met warme olie.

Ritueel Lulur

Lichaamspeeling met pakking. Gelaatsverzorging en volledige lichaamsmassage.

(+/- 150 min) € 145

Eeuwenoud ritueel voor Indonesische prinsessen als toekomstige bruid. Voor ontspanning en zuivering. Lichaamspeeling met olie uit India en zoutkristallen. Lichaamspakking met Lotusboem. Gelaatsverzorging Sabah en een volledige Indische lichaamsmassage met sesam.

Tahitiaans ritueel

Lichaamspeeling met pakking. Gelaatsverzorging en volledige lichaamsmassage.

(+/- 210 min) € 205

Droom weg naar een exotisch eiland. Alle spanningen in je lichaam verdwijnen met de lichaamspeeling Lagoon en de pakking met Monoï. Gelaatsverzorging Moorea en een volledige lichaamsmassage met warme olie uit Tahiti.

Sportief ritueel voor vader & zoon

Rugpakking en gelaatsmasker. Massage van de rug, benen, nek en hoofd.

(+/- 90 min) € 50 pp.

Een geprivilegieerd moment voor vader en zoon samen tijdens de verzorgingen. Warme ontspannende rugpakking met rugmassage. Een verkwikkende massage van de benen en een India Kesabhyanga massage die dagelijks wordt toegepast bij vader en zoon in Indië. De zoon beleeft een leuk en uniek moment met de papa, een moment tussen “mannen”.

Ritueel koningin en prinses

Pedicure en manicure. Rugpakking en rugmassage. Gelaatsreiniging en masker.

(+/- 120 min) € 65 pp.

Magisch privé moment tussen moeder en dochter. Een droom die werkelijkheid wordt om samen met mama een uniek moment te beleven. Ontspannend voetbad met esthetische pedicure en manicure met Striplac. Rugpakking met rugmassage. Een Gelaatsmasker en lipgloss.

 

Jordaanse traditie

Lichaamspeeling met pakking. Gelaatsverzorging en volledige lichaamsmassage.

(+/- 120 min) € 115

Je voelt je als herboren. Alle stress valt weg, je lichaam is ontspannen, je huid straalt. Lichaamspeeling met wit zeezout. Lichaamspakking met modder uit de Dode Zee. Gelaatsverzorging met modder en een lichaamsmassage met oranjebloesem.

Ritueel Antillen

Lichaamspeeling en lichaamsmassage. Gelaatsverzorging.

(+/- 145 min) € 140

Laat je verrassen door de tropische, fruitige geuren. Hydrateert de huid en laat de teint stralen. Lichaamsmassage met olie uit Jamaïca. Gelaatsverzorging Bamba Yaï. Lichaamspeeling met Aloe Vera en hydratatie met Jamaicaanse lichaamsmelk.

Berbers ritueel

Gelaatsverzorging. Lichaamspeeling en volledige lichaamsmassage.

(+/- 190 min) € 185

Op reis naar het land van 1001 nachten. Je huid wordt gezuiverd en intens gevoed. Gelaatsverzorging 1001 nachten. Lichaamspeeling Oriental en een volledige lichaamsmassage.

Ritueel Hammam

Gelaatsverzorging. Lichaamspeeling met pakking en volledige lichaamsmassage.

(+/- 220 min) € 210

Ontdek het heerlijke en mysterieuze Oosten. Zuivert en maakt spanningen los. Gelaatsverzorging 1001 nachten. Lichaamspeeling Oriental met lichaamspakking met Rhassoul. Volledige lichaamsmassage.

Rituelen, schoonheid en spiritualiteit

Gelaatsverzorging. Lichaamspeeling met pakking en volledige lichaamsmassage. Handverzorging Oria-Ba.

(+/- 250 min) € 240

Een reis voor alle zintuigen, ervaar de weldaden van dromerige bestemmingen aan de 4 uithoeken van de wereld. Lichaamsmassage met kokosolie. Gelaatsverzorging 1001 nachten. Lichaamspeeling Bambou met een pakking Japon. Handverzorging Oria-Ba. Hoofdhuidmassage Kesa Bhyanga.

Ritueel Dode Zee

Lichaamspeeling met lichaamspakking. Rugmasker. Gelaatsverzorging. Volledige lichaamsmassage. Voetverzorging.

(+/- 240 min)  € 230

Verwen je zintuigen. Herbron jezelf en ontdoe je van alle stress en gespannen spieren. Lichaamspeeling met wit zeezout. Lichaamspakking met warme modder. Rugmasker. Gelaatsverzorging 1001 nachten. Volledige lichaamsmassage. Voetverzorging Royale.

Oria-Ba luxe handverzorging

Peeling met masker. Manicure met hand en armmassage. Striplac.

(+/- 60 min) € 60

Ontspannende handverzorging met de zachtheid van lotus. Verzachtend bad met bloemen en lotion van bloemen. Pelling en handmasker met Rhassoul. Verzorging van de nagels. Hand- & arm massage. Striplac.

Royale voetverzorging

Esthetische pedicure met peeling. Voetmassage. Striplac.

(+/- 60 min) € 60

Ontspannende voetverzorging, geïnspireerd door het exotische Thailand. Voetbad met bloemen. Esthetische pedicure met Striplac. Massage van de voeten.