Top
 

Manicure en pedicure spa set voor me-time!

Voetjegoed / Tips & Tricks  / Manicure en pedicure spa set voor me-time!

Manicure en pedicure spa set voor me-time!

Zalig even genieten van een me-time wellness moment in de rust van je eigen gezellige thuis! Dit kan met onze betaalbare manicure spa set voor thuis of onze pedicure spa set voor thuis!

Het perfecte geschenkje of valentijn verwen moment!

10 redenen om te kiezen voor deze spa manicure set:

1.hygiënisch in gebruik:

Door tijdens de behandeling geen gebruik te maken van water is er een laag risico in het overdragen van infecties en bacteriën.

2.Veilig in gebruik

Geeft vocht en voeding aan de huid, nagels en nagelriemen dit zorgt voor een goede vocht en voedingsbalans en biedt bescherming tijdens blootstelling aan de zon.

3.Sterk hydraterend:

Rijk aan hydraterende en verzachtende ingrediënten zoals: copaiba oil, vitamine E en lipex preact; deze zorgen voor een goede vocht en voeding balans.

4.Tijd besparend:

Makkelijk in gebruik, een goed resultaat en weinig tijd verlies.

5.Handig in gebruik:

De handige wegwerp verpakking zorgt ervoor dat je elke behandeling verzekert bent van een optimale hygiëne.

6.Moisturizing:

Trek de handschoenen of sokken aan, masseer de vochtinbrengende crème in, met name rond de nagelriemen. Pak de handen of voeten warm in, de warmte zorgt ervoor dat de vochtinbrengende crème nog beter zijn werk doet.

7.Copaiba Oil:

Dit is een helende kruidenolie uit Brazilië welke roodheid en schimmels weert. Dit maakt Padipuur ook geschikt voor gebruik bij: schimmelnagels, een lager immuunsysteem, ouderen of mensen met diabetes.

8.Vitamine E:

Dit is een vitamine, rijk aan antioxidanten en werkzaam tegen veroudering.

9.Lipes preAct:

Lippex Preact is een ingrediënt afkomstig uit koolzaadolie: kenmerkend door de aanwezigheid van vitamine E en fytosterolen die de barrière functie van de huid en een evenwichtige PH ondersteunen. Lipex preact biedt ook uitstekende bescherming tegen uv stralen.

10.Plantaardige keratine:

Dit is een versterkend vezeleiwit! Je nagels en nagelriemen zullen aanzienlijk versterken door het gebruik van de keratine handschoenen of sokken. Bovendien is het een plantaardige keratine afkomstig uit tarwe.

Koop hier uw wellness set voor 4,99 euro:

manicure spa set voor thuis

pedicure spa set voor thuis

Delen
Natasja Despiegelaere

No Comments

Post a Comment