Top
 

Massages

Voetjegoed / Massages

Zenzu wellness & beauty heeft verschillende massages met natuurlijke oliën:

Massage India Bhyanga 

Volledige lichaamsmassage: € 90

India Bhyanga is een ontspannende, niet-therapeutische wellnessmassage, geïnspireerd op de Abhyanga Atreya Smith massage volgens de Indische Ayurveda traditie.

De massage is er op gericht  om bepaalde ongemakken te verzachten (gewrichtspijn, vermoeidheid, gifstoffen…). De massage wordt, net als de gebruikte olie, volledig afgestemd op jouw lichaam en jouw persoonlijkheid.

In Indië, wordt abhyanga dagelijks uitgeoefend door de bevolking om een evenwicht te vinden tussen lichaam en geest.

Massage India Kesabhyanga

Massage van hoofd, hals en nek: € 45

De Kesa Bhyanga komt terug in de volledige India Bhyanga massage, maar kan ook op apart gegeven worden. Het is een massage van het hoofd, de hals, de nek en de bovenste wervels. De massage elimineert spanningen, vermoeidheid, stress en migraine dankzij de stimulatie van specifieke punten en de gerichte drainage van bepaalde zones voor een volledige relaxatie.

De massage wordt, net als de gebruikte olie, volledig afgestemd op jouw lichaam en jouw persoonlijkheid. De massage heeft een gunstig effect op het welzijn van lichaam en geest.

Massage Tuina Chinois

Droge drukpuntmassage van hoofd, hals en nek: € 30

In ons lichaam circuleert de vitale energie, QI genaamd. Deze energie voedt onze organen, onze geest en onze ziel. De manier waarop de QI circuleert beïnvloedt het psychische, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Deze elementen worden in evenwicht gebracht met de Tuina Chinois massage.

Bij een goede gezondheid, circuleert de QI harmonieus door de meridianen omdan Yin en Yang in evenwicht zijn. Deze methode is ook perfect geschikt bij klachten die te wijten zijn aan stress. De Tuina Chinois massage van Sol’Esta is relaxerend en brengt evenwicht maar werkt niet therapeutisch.

De massage werkt in op de vitale energie door de circulatie te verzachten en te werken op de drukpunten en de relaxerende zones. Bij Sol’Esta spreken we over ‘Relaxreflexo’.

Massage India Mahabhyanga

Massage van de handen: € 20

Massage India Padabhyanga

Massage van de voeten: € 30

Rugmassage Jamaïca

Ontspannende rugmassage: € 30

Massage op maat

Massage om de vaste plaatsen in de rug, benen, enz. goed op te warmen en los te maken: € 30

Metamorfosemassage

Deze massage richt zich enkel op de voeten, handen en het hoofd: € 60

Het woord metamorfose staat voor verandering. Dit wil zeggen dat deze massage iedereen kan helpen die veranderingen meemaakt of meegemaakt heeft in zijn/haar leven.

Goede voorbeelden hiervan zijn een baby verwachten, geboren worden, naar school gaan voor de eerste keer, een naaste die sterft, geboortetrauma’s, een nieuwe job, een huis kopen … Mensen worden dagelijks geconfronteerd met veranderingen in hun leven. Dit start al wanneer je verwekt wordt. De metamorfosemassage helpt u rust te vinden bij al deze veranderingen en de veranderingen toe te laten in uw leven.

Voetreflexologie

Een ontspannende voetmassage met diepwerkende kracht: € 60

De doelstelling van de Voetreflexologie is geblokkeerde energie vrijmaken. Via drukpunten en reflexzones op de voeten kan de voetreflexoloog voelen en/of zien welke lichamelijke klachten u hebt.

De problemen hoeven niet steeds fysiek te zijn maar kunnen ook psychische betekenis hebben.Indien er geen zichtbare afwijkingen op de voeten zijn kan de voetreflexoloog aan de hand van een voetzonemassage problemen constateren. Door middel van deze zones te masseren kunnen de fysieke alsook de psychische klachten verminderen en zelfs helemaal verdwijnen. De voetreflexologie kan ook gewoon als middel voor diepe relaxatie gebruikt worden, u dient dus geen klachten te hebben om ook te kunnen genieten van een behandeling.

Zwangerschapsmassage

Massage op waterkussens: € 60

Een zwangerschapsmassage legt zich toe op ontspanning, ontstressen van hoofd en lichaam. Elke zwangere vrouw heeft wel eens nood aan wat verlichting. Afhankelijk van uw kwaaltjes en wensen, kiezen we enkele handelingen, zoals ritmische bewegingen, knedingen, drukpunten, …

Met een oppervlakkige of dieper werkende beweging zorgen we voor een aangenaam en ontspannen en verlicht gevoel.