Top
 

medisch pedicure

Voetjegoed / medisch pedicure

De gespecialiseerd medisch pedicure van Voetjegoed komt bij u aan huis of u maakt een afspraak in ons nieuwe salon Zenzu wellness en beauty. We kunnen u met de volgende voetproblemen helpen: Orthesen, ingegroeide nagels, schimmelnagels en zweetvoeten, voetwratten, wintervoeten en koude voeten, likdoorn, eelten, diabetes mellitus en huidproblemen. Bij vragen, twijfel niet en contacteer ons.

Wat is een gespecialiseerd medisch pedicure?

Een gespecialiseerd medisch pedicure is een gediplomeerd persoon die medische problemen aan de voeten behandelt. Wij zijn geregistreerd. U kan dus een terugbetaling verkrijgen, afhankelijk van de voorwaarden van uw ziekenfonds.

Waaraan herkent u een gespecialiseerd medisch pedicure?

Wanneer u zich laat behandelen bij een gespecialiseerd medisch pedicure die geregistreerd is, zult u bij een eerste kennismaking een aantal vragen krijgen. Het is belangrijk te weten welke medicatie u inneemt vooraleer een voetverzorging uit te voeren. Daarna zal de pedicure een screening van uw voeten doen. Zij zal dus uw voeten van dichtbij bekijken en enkele testen doen indien nodig. Hierna zal zij starten met de voetverzorging die altijd van start gaat met het ontsmetten van de voet.

Tijdens de behandeling is het steeds van groot belang dat u als patiënt geen pijn of moeilijkheden en irritaties ondervindt. Het is dus zeker niet de bedoeling dat er onnodig wonden worden gemaakt bij bijvoorbeeld het verwijderen van eelt. Indien er toch een wond wordt gemaakt is het heel belangrijk dat de wond eerst behandeld wordt voor de voetverzorging wordt verder gezet.

Indien u nagellak wenst, gebruiken we uw eigen nagellak of koopt u een ongeopend potje aan. Anders loopt u kans om een schimmel op te doen.

Na de voetverzorging ontsmet de gespecialiseerd medisch pedicure haar materiaal. Dit kan op verschillende manieren. De gespecialiseerd medisch pedicure zal u indien nodig ook nog voorzien van de nodige verbanden en uitleg.

Daarna kunt u uw briefje voor terugbetaling van uw ziekenfonds laten invullen door de gespecialiseerde medische pedicure.
Wees steeds op uw hoede dat u wordt behandeld door een gediplomeerde en geregistreerde medische pedicure.

Maak een afspraak

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je woonplaats (verplicht)

Je bericht (verplicht)