Top
 

Zweetvoeten

Voetjegoed / medisch pedicure / Zweetvoeten

Wat zijn zweetvoeten en wat zijn de symptomen?

Zweten aan de voeten is een vaak voorkomend probleem. Dit kan veroorzaakt worden door een stofwisselingsziekte of kan andere oorzaken hebben. Heel vaak gaan zweetvoeten gepaard met een onaangename geur. Het zweet zorgt hier niet voor maar wel de bacteriën op de voeten. Veel mannen hebben hier vaak problemen mee en dit vaak door het dragen van veiligheidsschoenen. De voeten en nagels kunnen volledig verweekt zijn en er kunnen putjes in de voetzolen aanwezig zijn.

 

Wat is de behandeling van zweetvoeten?

Verschillende behandelingen zijn mogelijk. Als het probleem niet verdwijnt na zelf te behandelen met producten, raden wij steeds aan om contact op te nemen met een gespecialiseerd medisch pedicure.

Wat kan ik preventief doen tegen zweetvoeten?

U kunt zorgen voor een goede hygiëne, dus dagelijks de voeten wassen en goed afdrogen. Wissel geregeld van schoenen en doe dagelijks verse sokken aan, bij voorkeur katoenen of wollen sokken. Indien u kunt kiezen welke schoenen u draagt, kies dan liefst een lederen schoen. Wisselbaden kunnen ook helpen in combinatie met het gebruik van verschillende producten.

Last van zweetvoeten?

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je woonplaats (verplicht)

Je bericht (verplicht)

Onze producten voor zweetvoeten