Top
 

Zwangerschapsmassage

Voetjegoed / Zwangerschapsmassage

Wat is een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage legt zich toe op ontspanning, ontstressen van hoofd en lichaam. Elke zwangere vrouw heeft wel eens nood aan wat verlichting. Afhankelijk van uw kwaaltjes en wensen, kiezen we enkele handelingen, zoals ritmische bewegingen, knedingen, drukpunten, … Met een oppervlakkige of dieper werkende beweging zorgen we voor een aangenaam en ontspannen en verlicht gevoel.

Een zwangerschapsmassage legt zich toe op ontspanning, ontstressen van hoofd en lichaam. Elke zwangere vrouw heeft wel eens nood aan wat verlichting.

Wij hebben ons gericht op 2 verschillende massages de hydro zwangerschapsmassage, dit is een volledige lichaamsmassage. De metamorfosemassage richt zich op hoofd, handen en voeten. Voor deze massage kan de kledij aanblijven wat voor sommige mensen aangenamer is.

Voor wie is een zwangerschapsmassage?

Voor beide massages dient u langer dan 3 maanden zwanger te zijn. Na 40 weken kunt u beroep doen op een voetreflex massage om de weeën indien nodig op te wekken.

U kunt deze massages boeken in ons nieuwe salon Zenzu wellness en beauty. Bekijk dus zeker even de pagina indicaties bij een massage vooraleer u een afspraak met ons maakt.

Meer informatie of een afspraak maken?

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je woonplaats (verplicht)

Je bericht (verplicht)